Ana Baniciu, despre Mircea Baniciu: ''Nu am vrut să defăimez imaginea lui. E greu și pentru mine...''
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Ana și Mircea Baniciu
Ana și Mircea Baniciu
Ana Baniciu a vorbit la DCNews despre mândria pe care o simte tatăl ei, Mircea Baniciu, pentru faptul că ea a reușit să își construiască o carieră în același domeniu, dar cu un stil diferit. Cântăreața mărturisește că nu și-ar dori niciodată să își dezamăgească tatăl și de aceea este atentă mereu la ceea ce face.

Tata se bucură, dar pe silent. Nu îmi zice lucruri în general. Mai mult se simte, nu trebuie să se și spună. Sper că este mândru de mine și că se mândrește cu faptul că am reușit având în vedere că el m-a anunțat de la bun început că o să fie un drum greu, mai ales pentru o femeie care și-ar dori o familie. Este un drum greu, imprevizibil. Azi ești, mâine poți să nu mai fii, nici pe tv, nici star, a spus Ana Baniciu la DCNews.

De asemenea, cântăreața mărturisește că nu și-ar dori niciodată să strice imaginea construită de tatăl său, Mircea Baniciu, în atâția ani de carieră, și spune că este mereu atentă să nu facă vreun pas greșit pentru că ar urma și dezamăgirile.

Eu niciodată nu am vrut să defăimez imaginea lui sau să stric ce a construit el în atâția zeci de ani și asta cumva e greu și pentru mine. Trebuie mereu să nu cumva să fac un pas greșit pentru că aș atrage multe dezamăgiri și nu aș suporta o dezamăgire din partea lui în ceea mă privește în sensul carierei, a adăugat Ana Baniciu.

Răspunsul integral poate fi urmărit în VIDEO


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel