America Express finala. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat marele premiu- VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
America Express finala. Câștigătorii marelui premiu. Mult așteptatul moment al înfruntării finale la America Express a sosit! 

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat marele premiu America Express.

Concurenții au fost puși să bage mâna în cutiile cu monștri


Nelu Cortea a trecut prin momente de panică la misiunea cu parapanta


Andreea Antonescu a fost emoționată de un tânăr nevăzător care preda Braille

START CURSĂ

"Sunt niște emoții absolut incredibile, fierbem pe interior. M-am gândit toată noaptea la chestia asta”, a zis Cortea, gata să pornească la drum.

"Să dăm drumul la finală!”, a anunțat Irina Fodor.

"S-au activat toate motoarele, toate reactoarele, am pornit toate rachetele”, au zis Cortea și Bordea.

 Irina Fodor, anunț: "Dragilor-probabil că vă spun așa pentru ultima oară în acest show. După zece săptămâni în care ați visat, v-ați luptat, ați sperat, iată-vă ajunși în perla Caraibilor, adică în Cartagena de Indias. O citadelă a splendorilor, a culorilor, citadela marii finale de pe Drumul Aurului. Timp de secole, căutătorii de comori, conquistadorii, pirații și mulți alții au încercat să cucerească orașul despre care se spunea că ascunde multe comori. Totuși, Cartegana n-a căzut niciodată și și-a câștigat numele de La Heroica. De această dată veniți voi, eroii mei. Sunteți gata să o asediați cu ultimele forțe, cu ultimele resurse, pentru ultima cursă către marea victorie, marele titlu și marea amuletă de 30.000 de euro?”.

"Pentru a câștiga tot ce aveți de făcut este să puneți mâna pe cheia care deschide ultima comoară, comoara El Dorado. Ea se află aici, este în fața voastră. Această cursă finală vă va pune la încercare limitele, și mental și fizic, poate într-un fel pe care nu l-ați mai trăit până acum. Va fi un slalom uriaș în care va trebui să vă îmblânziți instinctele primordiale. Va trebui să vă învingeți fricile și emoțiile, care astăzi vor fi mai mari ca oricând”, a mai spus Irina.

A ÎNCEPUT FINALA AMERICA EXPRESS!

____________________________________________________________________________

America Express finala. Câștigătorii marelui premiu. În această seară, de la ora 20:00, Marea Finală a celui mai dur reality show din România aduce la Antena 1 spectaculoasa înfruntare între echipele Andreea Bălan - Andreea Antonescu și Cătălin Bordea - Nelu Cortea. 

America Express finala. Câștigătorii marelui premiu. După 7.000 de kilometri parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi sunt pregătite pentru o bătălie memorabilă. Concurenții își vor aduna toate resursele de energie pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun.

America Express finală. Câștigătorii marelui premiu. Ca să cucerească El Dorado, vor trece printr-o varietate de misiuni la sol, pe apă și în aer. De la enigme care le complică parcursul la provocări încărcate de adrenalină, precum zborul cu parapanta, echipele au parte de o cursă trepidantă, demnă de o Mare Finală. Momentele impresionante nu vor lipsi, dar competiția nu se oprește nici atunci când emoțiile pun stăpânire pe concurenți, afectându-le concentrarea. 

America Express finala. Câștigătorii marelui premiu. ”Încă nu ne vine să credem. Suntem foarte mândri că am ajuns aici. Vor ieși scântei! N-o să fie o bătălie cu mănuși”, a declarat Nelu Cortea. "Suntem gata să asediem Cetatea Cartagenei, să o cucerim. Cetatea asta nu e pregătită pentru ce urmează!”, a adăugat Cătălin Bordea.

America Express finala. Câștigătorii marelui premiu. ”Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare”, a spus Andreea Antonescu.  ”Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”, i-a anunțat Irina Fodor. 

Cum se va desfășura ultima cursă și cine va câștiga mult râvnitul trofeu al celui mai dur reality show din România și marele premiu de 30.000 de euro telespectatorii vor afla, în această seară, de la 20:00.

Rămâneți alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel