Amenzi în valoare de 7.000 de lei la protestul din Piața Victoriei
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook
Jandarmeria Capitalei anunță că au fost aplicate 15 amenzi în valoare de 7.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului la protestul organizat duminică seara în Piața Victoriei din București.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București susține că, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, pe timpul stării de alertă, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt permise, cu participarea a maximum 100 de persoane, scrie Mediafax. 

Jandarmii au discutat cu organizatorii și cu persoanele prezente la protestuil de duminică din Piața Victoriei pentru a le aduce la cunoștință prevederile legale și măsurile care vor fi luate în cazul nerespectării acestor prevederi, a transmis Jandarmeria.

Zeci de amenzi și avertismente 



„Până în prezent, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19 și 29 de persoane au fost avertizate”, au transmis reprezentanții Jandarmeria Capitalei.

Conform acestora, continuă activitățile de identificare și sancționare și a altor persoane care au încălcat prevederile legii.

De asemenea, jandarmii anunță că au sancționat o persoană care a folosit o dronă în zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel