Amenințări cu moartea, pentru distrugerea unei genți de 100.000 de dolari
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
poseta birkin
poseta birkin

Distrugerea unei genți Birkin, în valoare de 100.000 de dolari, chiar și în numele artei, nu este o acțiune menită să atragă aprecieri, ci, dimpotrivă, furie, exteriorizată prin mesaje abuzive și chiar amenințări cu moartea.

Unei asemenea terori a fost supusă și Francesca Eastwood, fiica cineastului Clint Eastwood, după ce a distrus - într-un pictorial controversat, realizat "în numele artei" - o geantă Birkin în valoare de 100.000 de dolari, considerată printre cele mai scumpe, potrivit dailymail.co.uk.

Fotografiile incluse în pictorial o prezintă pe Francesca Eastwood, în vârstă de 18 ani, şi pe iubitul ei, fotograful Tyler Shield, cum incendiază şi taie cu drujba o geantă Birkin - un model de lux creat de casa Hermes, realizat din piele de crocodil.

Imediat, pe Twitter şi Facebook, mesajele abuzive și amenințările cu moartea au început să se reverse pentru fiica celebrului cineast american.

În câteva din comentariile considerate printre cele mai "moderate" primite de Francesca Eastwood pe conturile ei de pe cele două reţele de socializare, fanii au acuzat-o de faptul că "a cheltuit inutil o sumă mare de bani".

"100.000 de dolari cheltuiţi inutil pentru un pictorial lipsit de sens ar fi putut fi donaţi unor fundaţii de caritate sau unor oameni care au cu adevărat nevoie de ajutor. E o nebunie", se afirmă într-unul dintre mesaje.

"Asta nu e deloc artă, e doar prostie pură! Ar fi trebuit să folosească o geantă ieftină cumpărată de la Walmart şi ar fi avut mai mult sens. Fetele bogate nu au nimic mai bun de făcut decât să ardă bani", afirmă un alt utilizator.

Deși, Francesca Eastwood bănuia că pictorialul ei va şoca anumite persoane, ea nu se aştepta, însă, la reacţii atât de violente, susținând în fața unor prieteni că "unii oameni pur şi simplu nu înţeleg arta", scrie site-ul TMZ.com.

Reality show-ul "Mrs. Eastwood and Company", care a avut premiera pe postul E! pe 20 mai, în Statele Unite, a difuzat filmările pentru acel pictorial. În timpul aceluiași reality show, Dina, soţia celebrului cineast, s-a declarat dezgustată de faptul că deţine o geantă care valorează atât de mult. Dina Eastwood a vorbit cu această ocazie despre problemele ei financiare din copilărie şi a spus că Francesca nu înţelege adevărata valoare a banilor.

Geanta Birkin distrusă de Francesca nu este primul articol de lux distrus în numele artei. Și o pereche de pantofi creaţi de Christian Louboutin au fost sacrificați într-un alt pictorial realizat de Tyler Shield.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel