Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de abuz fizic. ”Disconfortul pe care l-am simțit după aceea a pălit”
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp în mărturia sa de abuz fizic. 

Amber Heard a izbucnit în plâns în timpul procesului pentru defăimare, în timp ce a descris modul în care Johnny Depp ar fi agresat-o sexual cu o sticlă. Actrița, în vârstă de 36 de ani, a spus că, în timpul unei confruntări violente, Depp a ținut-o de gât și a spart sticla în casa lor din Australia, în martie 2015.

Actorul a negat toate acuzațiile.

Descriind incidentul din 2015 în timpul celei de-a doua zi în care depune mărturie, Heard le-a spus juraților că, în urma unei bătăi, au ajuns pe o suprafață plană și ea a simțit ”presiune asupra osului pubian”.

"Am simțit această presiune, am crezut că mă lovește. I-am văzut brațul. Îi simțeam brațul și părea că mă lovește. Am simțit durere și presiune pe osul pubian. Nu-mi amintesc ce am spus, îmi amintesc doar că eram nemișcată. Mă uitam prin cameră, toate sticlele erau sparte”, a spus Heard. 

Locul în care a avut loc incidentul a fost vandalizat cu vopsea și mâncare

Avocatul lui Heard, Elaine Bredehoft, i-a cerut actriței să clarifice detaliile grafice a presupusului abuz și ceea ce actorul a făcut.

”Am avut inima frântă. Disconfortul pe care l-am simțit după aceea a pălit în comparație cu cât de speriată și șocată am fost”, a mai mărturisit Heard. 

Actrița a spus că Depp a spart și un telefon din proprietate „în bucăți”, și-a rupt cămașa și a țipat la ea în mod repetat că o va „omorî la naiba”. Jurații au ascultat cum în dimineața de după presupusul incident, Heard a descoperit mesaje „incoerente” scrise cu vopsea bleumarin și maro și mâncare mânjită pe pereții proprietății.

S-a temut că Depp și-ar putea face rău

Ea a adăugat că bucăți de carne crudă învelite într-o rochie de mătase pe care o deținea au fost ascunse în diferite locații din jurul proprietății.

„A fost bizar”, a afirmat actrița. 

Heard a adăugat că a fost „distrusă” de incident și s-a temut să plece acasă, deoarece Depp și-ar putea face rău. În timpul unui alt incident, ea a spus că Depp a ținut-o cu o pernă și că se temea că ar putea muri în timp ce se străduia să respire.

Te-ar mai putea interesa și: Amber Heard a depus mărturie. ”Este oribil pentru mine”. Depp ar fi dat ”prima palmă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel