Amber Heard a pierdut procesul cu Johnny Depp. Experții au explicat de ce: Jurații l-au iubit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Află în articol de ce a pierdut, de fapt, Amber Heard procesul cu Johnny Depp.

Amber Heard a pierdut procesul cu Johnny Depp deoarece nu a fost credibilă în fața instanței și pentru că nu are ”puterile de vedetă” ale fostului ei soț, sunt de părere unii experți contactați de Insider, la câteva ore după ce verdictul a fost anunțat miercuri.

Johnny Depp a dat-o în judecată pe Amber Heard, susținând că aceasta i-a distrus reputația printr-un articol de opinie din Washington Post din 2018, în care a afirmat că a fost victima violenței domestice. La rândul ei, Heard l-a dat și ea în judecată, și timp de mai multe zile a stat în fața judecătorilor descriind mai multe incidente, în care a spus că Depp a agresat-o fizic și sexual în timpul relației lor.

Miercuri, juriul a fost în mare parte de partea lui Johnny Depp, constatând că Amber Heard l-a defăimat pe Depp în toate cele trei declarații pentru care a fost dată în judecată și i-a acordat lui Depp un total de 15 milioane de dolari daune morale. Juriul a mai constatat că Depp a defăimat-o pe Heard, dar numai pe una dintre cele trei declarații pentru care ea l-a dat în judecată și i-a acordat lui Amber Heard doar 2 milioane de dolari daune.

De ce a pierdut, de fapt, Amber Heard procesul cu Johnny Depp



În urma verdictului, Insider a vorbit cu doi experți judiciari care de ce procesul a mers prost pentru Amber Heard. Neama Rahmani, președintele West Coast Trial Lawyers, a declarat că, în opinia sa, Heard are o problemă de credibilitate.

"Ea a pierdut pentru că a mințit și a exagerat într-un caz care era doar despre simpatie și credibilitate. Depp a fost martorul mult mai simpatic și mai credibil. Jurații l-au iubit, publicul l-a iubit, toată lumea de pe rețelele de socializare l-a iubit. Și, acum, Amber Heard este una dintre cele mai disprețuite femei din America. În loc să fie chipul #MeToo, ea este acum imaginea unor acuzații false." a spus Rahmani.

Totodată, Rahmani a spus că Heard părea să mintă în privința unor "lucruri despre care nu trebuia să mintă", iar asta a costat-o credibilitatea, în cele din urmă.

El s-a referit în mod special la modul în care Heard a susținut că ea nu a oferit TMZ niciodată înregistrări video cu certurile ei cu Depp sau că nu a informat paparazzii că va apărea în instanță cu fața învinețită, pentru a emite un ordin de restricție împotriva lui Depp. Rahmani a mai declart că imaginile cu rănile lui Heard nu se potriveau cu descrierile ei grafice despre presupusele bătăi ale lui Depp.

Amber Heard nu ar fi fost credibilă în fața instanței

"Le-a spus juraților că a crezut că Depp o va ucide. Heard le-a spus juraților că Depp a dat în ea cu piciorul de atâtea ori, încât a pierdut numărul loviturilor. Vorbește despre o tentativă de crimă sau de agresiune penală, iar imaginile, în cel mai bun caz, arătau un alt delict. Când cineva minte și exagerează, jurații îi pot ignora în totalitate mărturia, și au făcut-o și au pedepsit-o.", a adăugat Rahmani.

David Ring, partener la firma de avocatură Taylor & Ring din Los Angeles, a fost de acord că Heard „și-a pierdut credibilitatea” în timpul procesului.

„Unele mărturii pur și simplu nu erau credibile, păreau exagerate”, a spus el.

Ring a mai spus că procesul s-ar fi putut reduce la cine avea cea mai mare putere de vedetă. Și este evident că Depp a câștigat la acest capitol.

„Cred că Johnny Depp este, în mod evident, cea mai mare vedetă și nu spun asta de fațadă. Cred că puterea vedetei într-o sală de judecată este incredibil de importantă. Cred că astfel de vedete câștigă în marea majoritate a timpului și, evident, Johnny Depp este un tip carismatic. Juriul i-a trecut cu vederea toate defectele, comportamentul cu adevărat oribil. Au lăsat toate astea deoparte și au spus că a fost defăimat, și i-a acordat un premiu, mulți bani.”, a mai spus David Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel