Ambasadorul Olandei: Olanda nu se opune aderării României la Schengen
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
schengen
schengen

Ambasadorul Regatului Olandei la Bucureşti, Tanya Van Gool, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că Olanda nu este împotriva aderării României la Spaţiul Schengen, în măsura în care ţara noastră va îndeplini condiţiile tehnice impuse.

Tanya Van Gool a spus, răspunzând întrebării unui jurnalist, că Olanda nu este împotriva aderării României la Spaţiul Schenghen, în măsura în care ţara noastră va îndeplini o serie de condiţii şi în măsura în care va creşte încrederea în ceea ce înseamnă măsuri şi reforme în domeniul judiciar.

Ambasadorul olandez a spus că este vorba despre o serie de condiţii tehnice.

"Olanda nu este împotriva intrării (României - n.r.) în Schengen, dar am dori să fie îndeplite o serie de condiţii tehnice", a spus Tanya Van Gool, vorbind şi în limba română.

Ambasadorul Regatului Olandei la Bucureşti, Tanya Van Gool, s-a aflat, vineri, într-o vizită la Alba Iulia, fiind însoţit de consilierul pe probleme de agricultură al ambasadei.

Oficialul olandez a avut programate în cursul dimineţii întâlniri cu prefectul judeţului Alba, Ştefan Bardan, cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Sorin Bumb, şi cu viceprimarii municipiului Alba Iulia, Paul Voicu şi Ioan Bogăţan, iar ulterior a vizitat Cetatea Alba Carolina.

La finalul vizitei, Tanya Van Gool a spus că a venit în judeţul Alba pentru a căuta oportunităţi de dezvoltare a unor investiţii în agricultură pentru investitorii olandezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel