Amânare alegeri parlamentare. Bogdan Chirieac: ”Nu ne mai interesează decesele?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO AGERPRES - ilustrativ
FOTO AGERPRES - ilustrativ
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că alegerile parlamentare ar putea fi amânate. Analistul politic Bogdan Chirieac e de părere că alegerile vor fi organizate pe 6 decembrie, aşa cum doreşte Guvernul Orban, dacă PSD nu ar mai avea majoritate în Parlament.

„Eu cred că trebuie să învățăm din greșelile noastre. Trebuie să învățăm că democrația are costuri, dar avem și responsabilități față de români. Dacă după această telenovelă ieftină, întâmplată numai la nivelul Bucureștiului și părtinitoare, cu peste 2.000 de cazuri... specialiștii au început să iasă și să ne atragă atenția că vom rămâne izolați în toată Europa. Pandemia este clar că nu este în acest moment controlată și gestionată de către guvern. Vom vota amânarea alegerilor”, a transmis Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

Bogdan Chirieac: Dacă nu ne mai interesează decesele

"Da, vom avea alegeri pe 6 decembrie. Indiferent de situaţia epidemiologică şi indiferent de logică şi raţiune. Numărul de infectări pe Bucureşti şi în România a crescut atât de mult, dar nu ne mai interesează infectările, decesele, important este ca PNL şi preşedintele Iohannis să îşi impună Parlamentul şi Guvernul său. Nu se vor amâna, pentru că PSD nu mai are majoritate. Am văzut asta la moţiune. Nemaiavând majoritate nu mai poţi face nimic. În plus, USR abia şi-a făcut mâna cu fraudarea alegerilor", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel