Altfel de ciocolată. Arată la fel, dar e mai gustoasă. Află secretul
Ciocolată
Cum să reinventezi ciocolata fără a adăuga alte arome și ingrediente?
Simplu: folosind fructul arborelui de cacao și nimic mai mult. Liderul mondial în domeniu, Barry Callebaut, a prezentat o nouă metodă de a produce ciocolata pentru a răspunde la provocările unei industrii în căutarea unei noi identități.
"Ciocolata este făcută din boabele de cacao, care sunt sâmburii unui fruct. Dar de ce să folosești însă doar sâmburii și restul să arunci? Nu are nici o noimă din punct de vedere ecologic sau economic", explică Antoine de Saint-Affrique, patronul grupului elvețian.
Continuarea materialului pe DCBUSINESS.RO.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Pască pufoasă fără aluat
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Cățelul tău are căpușe? Află cum le poți îndepărta în siguranță