Alternativă pentru continuarea proiectului disponibilizărilor, propusă de conducerea MAI
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
politie
politie

Restructurările din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor vor continua şi după respingerea proiectului în Parlament, şefii structurilor din minister, reuniţi marţi seară într-o şedinţă extraordinară convocată de ministrul Traian Igaş, prezentând o soluţie alternativă în acest sens.

„În urma şedinţei extraordinare convocate de ministrul Traian Igaş, la care au participat toţi şefii structurilor MAI, s-a găsit o soluţie alternativă în cazul proiectului de lege privind restructurările“ au declarat, miercuri, pentru Mediafax surse din minister.

Potrivit surselor citate, în cursul zilei de miercuri conducerea ministerului va face publice o serie de precizări pe această temă.

Şefii structurilor din Ministerul Administraţiei şi Internelor s-au întâlnit, marţi după-amiază, pentru a propune soluţii pentru continuarea procesului de restructurare din sistem, după ce proiectul de lege privind disponibilizările a fost respins, spuneau surse din minister.

Camera Deputaţilor nu a adoptat, marţi, proiectul de lege privind disponibilizările din MAI, fiind înregistrate 150 de voturi "pentru", 132 „împotrivă“ şi opt abţineri. Pentru adoptare ar fi fost necesare 167 de voturi favorabile.

Citeşte şi:

Poliţiştii scapă de disponibilizări. Ordonanţa a fost respinsă la Camera Deputaţilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel