Data publicării:

Alte 120 de victime ale agresiunii sexuale au făcut plângere împotriva lui P. Diddy. A fost deschisă o ”linie verde”

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Reckless Dream Photography
Foto: Reckless Dream Photography
Acuzațiile de agresiune sexuală la adresa rapperului P. Diddy curg, după ce avocații au deschis o ”linie de asistență”, în urma căreia peste 3.200 de persoane au afirmat că au fost martore la agresiunile artistului.

Citește și: Fostă sportivă, supusă abuzurilor de antrenorul său. Reacția oficialilor, incredibilă

Rapperul P. Diddy, inculpat și închis pentru trafic în scopul exploatării sexuale, este acuzat de agresiuni sexuale de alte 120 de victime, printre care o cincime erau minore la momentul faptei, au anunțat avocații americani, informează AFP.

Potrivit sursei menționate, aceste acuzații îl compromit și mai mult pe artistul Sean ”Diddy” Combs, de 54 de ani, aflat în prezent în arest preventiv la New York, în așteptarea procesului.

”Zidul de tăcere a fost spart, iar victimele vorbesc”, a explicat avocatul Tony Buzbee, care spune că reprezintă alte 120 de noi victime, dintre care 25 erau minore la vremea faptelor și care vor înainta acțiuni civile.

Linie de asistență telefonică pentru victimele lui P. Diddy

După arestarea lui Sean Combs la New York la jumătatea lunii septembrie, cabinetul avocatului a înființat o linie de asistență telefonică, iar rezultatele au fost uimitoare. ”Peste 3.285 de persoane” au apelat linia telefonică spunând că au fost martori ai unei agresiuni săvârșite de celebrul rapper.

Astfel, au fost identificate 120 de victime, iar echipele implicate continuă să lucreze ”la alte peste 100 de cazuri” care ar putea veni în fața justiției, a explicat avocatul Andrew Van Arsdale.

Dezvăluirile despre rapper au început anul trecut în urma plângerii făcută de fosta sa iubită, cântăreața Cassie. Ulterior, mai multe victime prezumate au formulat plângeri, ceea ce a dus la arestarea artistului la jumătatea lunii septembrie de parchetul federal din Manhattan.

Justiția îl acuză că s-ar fi folosit de imperiul său muzical pentru a viola și agresa sexual victimele. Actul de acuzare îl descrie asemenea unui prădător sexual violent, care utilizează alcoolul și drogurile pentru a-și subjuga victimele.

Arestarea și încarcerarea sa au declanșat un val de mărturii, care vizează ultimele trei decenii, au explicat avocații cu prilejul unei conferințe de presă care a avut loc la Houston, Texas.

”Aș spune că în 90% dintre cazuri, aceste persoane au fost drogate înainte de a fi agresate”, a explicat Buzbee.

În timpul unor petreceri organizate de rapperul și producătorul cunoscut și sub numele Puff Daddy, P. Diddy sau Diddy, dacă ”ți se oferea o băutură și refuzai să o bei, erai dat afară”, a explicat el, relatând mărturia uneia dintre presupusele victime.

Citește și: Patru gimnaste americane acuză FBI de manipularea adevărului. ”Cât valorează o fetiță?”

Victimele, minore la momentul agresiunii

Unele dintre victime, minore la vremea săvârșirii faptelor, erau foarte tinere, potrivit avocatului, care a dat spre exemplu cazul unui băiat ce avea nouă ani atunci când a susținut o audiție pentru casa de discuri deținută de P. Diddy, Bad Boy Records.

”Această persoană a fost abuzată sexual, aparent de Sean Combs și de mai multe alte persoane din studio, după care li s-a promis lui și părinților lui un contract de înregistrare”, a mai spus el.

O altă femeie, o minoră în vârstă de 15 ani la vremea faptelor, a afirmat că ”a fost violată” de artist la o petrecere la care a fost drogată, după care ”alte persoane au violat-o pe rând”.

Avocatul a încurajat și alte persoane să depună mărturie.

”Mă aștept ca, grație acestui proces, numeroase persoane puternice și numeroase secrete să iasă la iveală”, a avertizat Buzbee.

Sean Combs s-a impus ca o figură a hip hop-ului de pe coasta de est, atât ca solist, cât și ca producător. În câteva decenii a acumulat o avere imensă grație și activităților din industria alcoolului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel