Allview, un nou model de laptop românesc. Design subțire și elegant
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Allview, un nou model de laptop românesc. Design subțire și elegant / Sursă foto: Pixbay
Allview, un nou model de laptop românesc. Design subțire și elegant / Sursă foto: Pixbay
Brașovenii de la Allview au lansat un nou model de laptop. Acesta are un design subțire și elegant.

Allbook i este cel mai nou model de laptop din portofoliul companiei Allview, echipat cu procesor Intel® Core™ i3 din a 10-a generație, display IPS Full HD anti-glare, sistem de ventilație performant, capacitate de memorie extinsă, ce le oferă utilizatorilor toate funcționalitățile de care au nevoie, într-un design subţire şi elegant.

„Laptopurile au jucat un rol important în ultimul an pe piața IT&C, pe măsură ce companiile și consumatorii au căutat instrumente de productivitate pentru a susține munca de la distanță. De la lansarea primului laptop Allview în 2017, ne-am dezvoltat anual portofoliul de produse din această categorie și am încercat să acoperim o plajă largă de utilizatori, raportându-ne la strategia „Smarters”, prin care ne dorim să oferim clienților performanțe deosebite integrate într-un design modern și comercializate la prețuri accesibile. Noul Allbook i se remarcă față de modelele precedente prin integrarea procesoarelor din familia Intel® Core™ generație a 10-a, ce ajută la realizarea task-urilor pentru întrega zi, încărcare rapidă și autonomie îndelungată, fiind construit pentru mobilitate și aducând o experiență de utilizare captivantă”, a explicat Lucian Peticilă – General Manager Allview.

Noul Allbook i este disponibil în patru variante ale sistemului de operare, în funcție de nevoile fiecărui client: Windows® 10 Home, Windows® 10 Professional, Windows® 10 for Education, sau Ubuntu®. Prețul recomandat de vânzare pornește de la 2699 lei.

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, în anul 2011, primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. În 2017 Allview a dezvoltat primul smartphone cu asistent vocal în limba română – AVI, iar la finalul lui 2018 a fost semnat contractul cu Google™ pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat. Brandul Allview este prezent pe piața IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Republica Cehă, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia. Viziunea Allview este de a oferi tehnologii avansate și accesibile, sub un brand românesc, informează BizBrașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel