Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Au depus deja actele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Sursa: Facebook
Sursa: Facebook
Mai multe zvonuri au fost legate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ei bine, ce s-a speculat se întâmplă. Pe portalul instanțelor de judecată a fost publicat faptul că Alexandru Ciucu i-a deschis un proces artistei în ceea ce privește custodia copiilor. 

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu se despart. Se pare că aceștia nu s-au înțeles în privința a felului în care își vor împărți copiii după separare. Dacă ar fi divorțat amiabil, cei doi ar fi mers împreună la notar, însă nu au reușit să se înțeleagă în privința termenilor despărțirii, la mijloc fiind vorba despre copiii lor sau poate chiar averea pe care o au de împărțit. Din acest motiv, aceștia au ales varianta de a merge la tribunal, iar procesul nu dă semne să se încheie prea curând. Prin procesul deschis la Judecătoria Buftea, se pare că Alexandru Ciucu își dorește ca Alina Sorescu să respecte anumite chestiuni legate de împărțirea custodiei fetițelor și a programului de vizitare.

La început amândoi au negat divorţul

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost în nenumărate rânduri contactați de jurnaliști, încă de la primele zvonuri legate de divorț. Dacă artista nu a dorit să comenteze prea mult pe acest subiect, soțul ei a declarat vehement că nu există nicio despărțire: "Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție, preferăm să nu discutăm despre lucrurile intime.", spunea Alexandru Ciucu cu ceva vreme în urmă, pentru fanatik.ro. Alexandru Ciucu și Alina Sorescu sunt căsătoriți din 2010 și au împreună două fetițe.

Alina a şters fotografiile cu tatăl fetiţelor

Alina Sorescu a șters toate fotografiile cu Alexandru Ciucu. Îndrăgita cântăreață și-a luat toți fanii prin surprindere cu acest gest, chiar de la începutul anului. Ceea ce i-a făcut pe internauți să-și ridice semne de întrebare e și faptul că nu este pentru prima dată când artista acționează în acest mod. A făcut la fel și în vara anului 2021, după primele zvonuri despre divorţ. Speculațiile au început să apară atunci când Alexandru Ciucu ar fi fost văzut singur într-un club de la mare, în vara anului 2020. Din acel moment, el și Alina Sorescu au făcut numeroase eforturi pentru a dezminți zvonurile și pentru a demonstra că nu au divorțat, inclusiv poze de familie prin care au dorit să arate că sunt familia perfectă şi că nu există probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel