Alina Gorghiu: Românii au dat semnalul că PNL trebuie să continue munca dusă în Parlament
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu
Mesaj concis de le electorat: DA pentru PNL, DA pentru referendum și NU pentru PSD!, scrie Alina Gorghiu, luni, pe Facebook. 

Gata cu Dragnea și PSD care au primit ce au meritat: dispreț evident din partea românilor! În traducere liberă: fără PSD la guvernare. PSD nu mai are încrederea oamenilor să decidă pentru noi toți.

PNL, pe locul 1! Victoria este clară. Cifrele sunt elocvente. Și nu cred că am văzut vreodată imagini mai fabuloase decât cele de ieri cu oamenii la vot. Nici nu putea fi altfel când toată guvernarea PSD și întreaga lor campanie a fost să se asigure liniștea lui Liviu Dragnea, nu despre măsuri, nu despre investiții, nu despre respectarea statului de drept și a drepturilor și libertăților omului.

Vezi și: BREAKING NEWS Strategul PSD: PNL să preia imediat guvernarea. Nu vă lăsați fraieriți, nu ține abureala

Românii și-au respectat duminică datoria de cetățeni. Au dat semnalul că PNL trebuie să continue munca dusă în Parlament în ultimii ani și la nivelul întregii țări. Cine își închipuie că va fi ușor, se îmbată cu apă rece. E mult de reconstruit după guvernarea PSD și nu ne permitem să pierdem niciun moment cu euforia victoriei. Acțiunile pentru corectarea lucrurilor trebuie demarate începând de azi.

Timpul schimbării a sosit! Și singura alternativă câștigătoare este împreună, în jurul celei mai mari forțe politice din România și alături de președintele Iohannis.

#PNL #1 #forta schimbarii
#etimpulschimbarii
#faraPSDlaguvernare", este postarea Alinei Gorghiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel