Alina Gorghiu: PNL susține deciziile prim-ministrului
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Alina Gorghiu: Se impune o demisie de onoare în cazul celor direct responsabili
Alina Gorghiu: Se impune o demisie de onoare în cazul celor direct responsabili
"Este pandemie și este dreptul cetățenilor de a primi întotdeauna mesaje clare, predictibile, mai ales pe tema sănătății. Guvernarea va merge mai departe pentru că avem un acord al Coaliției, un Program de guvernare şi nişte deziderate mari, importante pentru ţară", susține senatorul  PNL de Timiș, Alina Gorghiu, într-o postare pe Facebook.

"Am fost votați de cetățeni pentru a forma această coaliție și pentru a guverna împreună.

Guvernul nu s-a format pentru un singur om, deci aşteptăm nominalizarea unui nou ministru. Propunerea de remaniere, potrivit Constituției, este de competenţa exclusivă a premierului și nu se comentează.

Demersul prim-ministrului este în interesul echilibrului, coerenței, credibilității și al stabilității guvernării. Nu ne permitem vulnerabilități acum.

A fost o decizie luată în baza unei analize minuțioase.

Florin Cîţu a plecat la acest drum cu o misiune clară: buna guvernare a României timp de 4 ani, dezvoltarea României și creșterea calității vieții românilor în cea mai grea perioadă din ultimii 100 de ani.

Guvernarea în coaliție este uneori dificilă. Dar avem permanent în minte ideea că nu este o coaliție de persoane, este o coaliție de partide politice responsabile", a scris Alina Gorghiu pe Facebook, după revocarea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel