Alina Gorghiu bagă în sperieți locuitorii unui oraș
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Alina Gorghiu i-a băgat în sperieți pe buzoieni.

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, s-a referit într-o conferința de presă, la un subiect arzător pentru buzunarele buzoienilor, acela al costului apei.

"La Buzău aveți cea mai scumpă apă din țară. Mi-e ciudă că sub administrația pesedistă apa e un lux, în alte orașe în care am fost căldura e un lux, mi-e teamă că și aerul va fi taxat de administrațiile pesediste dacă lucrurile nu se vor schimba la guvernare”, a spus Alina Gorghiu.

Aceasta a menționat că la Buzău, PNL are o mare oportunitate de care trebuie să profite pentru a înlătura conducerea pesedistă din fruntea celor mai importante instituții ale județului, aceea că șefii din Primărie și Consiliul Județean au probleme cu justiția.

"PNL are o mare oportunitate cu care rar se va întâlni: corupția din administrație la Buzău e înfloritoare, aveți un nivel al corupției pe care rar l-am întâlnit în țară și am traversat cu domnul Blaga toată România, aici de la primari la președinte de Consiliul Judetean, la toate instituțiile sunt probleme. E păcat ca locuitorii din Buzău să fie martorii unor asemenea comportamente care nu au legătură cu legalitatea și demnitatea în politică", a subliniat Alina Gorghiu, citată de JurnaluldeBuzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel