Alina Eremia a cedat din cauza stresului: Când nu mai poţi, te retragi
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Alina Eremia
Foto: Facebook, Alina Eremia
Alina Eremia a povestit în podcastul lui Damian Drăghici cum a trecut prin momente greu de imaginat din cauza stresului şi a presiunii celor din jur.

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. S-a lansat în serialul pentru adolescenți "Pariu cu viaţa" în 2012, însă și-a continuat cariera muzicală lansând piese are au încântat publicul de toate vârstele. De curând a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici unde a făcut unele dezvăluiri despre care doar apropiaţii ei ştiau până acum. Aceasta a mărturisit că a a vut de suferit din cauza stresului şi a ritmului de lucru suprasolicitant. S-a îmbolnăvit atât de rău încât s-a confruntat chiar şi cu semne pe piele, urticarie şi dureri în tot corpul.

"E simplu să arunci cu noroi în cineva"

Una peste alta, celebritatea i-a adus multe privilegii, însă și stres. Mulți oameni au avut reacții neplăcute la adresa ei, motiv pentru care Alina Eremia a clacat. „Trăiam cumva în acea părere, opinie pe care o exprimau diverși oameni. Pe urmă mi-am dat seama că făceam cea mai mare prostie și că n-o să mai apuc să fac nimic.(…) Ok, nu sunt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, nici cea mai talentată… dar dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic.E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran', a declarat Alina Eremia în podcast-ul lui Damian Drăghici, scrie Redacția.

A fost victima ciberbullyng-ului

Vedeta a povestit cum a cedat la un moment dat sub presiunea stresului și a vorbelor răutăcioase din jur și s-a îmbolnăvit. Aceasta s-a confruntat cu o urticarie gravă. „Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare', a mai spus frumoasa artistă.

Alina Eremia s-a născut la 15 decembrie 1993 în Buftea. A debutat în muzică la vârsta de 5 ani, după ce părinții i-au remarcat talentul. Primul concurs la care a participat a fost "Abracadabra", unde a obținut premiul 3. Au urmat multe altele, printre cele mai importante numărându-se locul 5 la Eurovision Junior în 2005 cu melodia Ţurai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel