Alimentul care ne ajută să slăbim până la 2 kg pe săptămână: toată lumea îl are în cămară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Alimentul care ne ajută să slăbim până la 2 kg pe săptămână - toată lumea îl are în cămară. Sursa - Pexels
Alimentul care ne ajută să slăbim până la 2 kg pe săptămână - toată lumea îl are în cămară. Sursa - Pexels
Primăvara și vara sunt cele mai bune anotimpuri pentru a reveni în formă. De altfel, mai multe studii susțin că, odată cu venirea căldurii, metabolismul este mai activ și putem slăbi mai  ușor  decât în ​​lunile de iarnă. Deci acum este momentul potrivit pentru a începe!  

Pe lângă o alimentatie echilibrată și mișcare fizică, avem în cămară și un aliat pretios care ne ajută să slăbim. Puține persoane cunosc proprietățile miraculoase ale acestui aliment care ne ajută să slăbim până la 2 kg pe săptămână. Acesta este oțetul de mere.

La ce putem folosi menta în afară de ceai: sos delicios pentru friptură și sirop aromat pentru prăjituri

Numeroase studii au arătat că oțetul de mere ne ajută să slăbim datorită acidului acetic pe care îl conține.

Iată cele 5 beneficii principale ale acidului acetic conținut în oțetul de mere

 

a) Scăderea glicemiei;

b) te ajută să te simți sătul mai mult timp;

c) reduce grăsimea corporală;

d) accelerează metabolismul;

e) scade pofta de mâncare, deoarece menține stabil nivelul de zahăr din sânge și reduce pofta de dulciuri.

Cel mai bun mic dejun de vară: este bogat în vitamine, minerale, antioxidanți și fibre

Cum putem folosi oțetul de mere

 

Mulți iau o lingură din oțet de mere înainte de mese. Alții  prepară un cocktail purificator, pe care îl beau înainte de cină. Cocktailul din apă și oțet ajută la reducerea umflăturilor, a senzației de greutate și a grăsimii abdominale.

Ingredientele pentru un cocktail purificator:

2 linguri de oțet de mere,

un praf de piper cayenne,

câteva picături de suc de lămâie,

un plic de ștevie.

Prepară maioneză delicioasa din făină: simplu, rapid și fără conservanți

 

Cum se prerapă acest cocktail purificator

 

Procesul de praparare este rapid și ușor. Umpleți un recipient de sticlă cu 350 ml apă și adăugați toate ingredientele. Se amestecă bine și  cocktailul se pune la frigider. Este recomandat să fie consumat înainte de cină.

Puțini oameni cunosc proprietățile miraculoase ale oțetului de mere, care te face să slăbești până la 2 kg pe săptămână și pe care toată lumea le are acasă.

Totuși, amintiți-vă că pentru a pierde în greutate trebuie să aveți o dietă sănătoasă, să faceți sport și să beți 2 litri de apă pe zi. Dar cu siguranta otetul de mere vă aduce beneficii imediate.  

Ingrediente pe care le poți adăuga în apă pentru un abdomen plat

Apa detoxifiantă nu este doar o exagerare trecătoare. Studiile arată că ajută cu adevărat organismul să scape de toxine, să piardă în greutate și să crească nivelul de energie. Dar există și câteva ingrediente eficiente pentru aceste băuturi, în afară de lămâie și ghimbir, pe care le puteți găsi cu ușurință acasă.

Este foarte important pentru sănătatea noastră să rămânem hidratați, mai ales când suntem la dietă, sau pe timpul verii, când este foarte cald afară. Dar există și câteva combinații secrete care pot grăbi procesul de slăbire și tonifiere a abdomenului, conform BrightSide.

Apă cu sare neiodată -  O spălătură cu apă sărată este recomandată pentru a curăța colonul și pentru a trata constipația cronică. De asemenea, este esențial să știm că avem nevoie de sare în cantitatea potrivită și că excluderea ei în totalitate nu este o decizie atât de bună. Sodiul te ajută să menții buna funcționare a nervilor, a mușchilor și a nivelului tensiunii arteriale atunci când este dizolvat în sânge.

Încearcă o spălătură cu apă sărată dacă ești constipat cronic sau dacă te confrunți cu mișcări intestinale neregulate.  

Amestecați 2 lingurițe de sare de mare neiodată și 4 căni de apă caldă. Dacă doriți să îi dați un gust mai bun, adăugați puțină lămâie. Consumați amestecul cât mai repede posibil pe stomacul gol.


Apă cu usturoi - Știința modernă confirmă numeroasele efecte benefice pentru sănătate asociate cu consumul de usturoi. Acesta poate reduce tensiunea arterială, combate bolile, îmbunătățește nivelul colesterolului și detoxifică organismul de metale grele. Acest lucru se întâmplă din cauza compușilor de sulf pe care îi obții atunci când usturoiul este tocat, zdrobit sau mestecat.

Dar puteți obține toate aceste beneficii pentru sănătate și fără a-l mânca. Îl poți încerca într-o băutură bună.

Luați 2 bucăți de usturoi și feliați-le. Așteptați 10 minute și apoi amestecați-le cu 500 ml de apă. Lăsați să stea cel puțin 2 ore.

Apă cu cuburi de gheață de castravete  -  O băutură răcoritoare cu aromă de castravete poate fi de ajutor dacă vrei să renunți la nevoia de a bea un suc sau dacă ți se face poftă de mâncăruri nesănătoase. Este un antioxidant natural și există doar 34 de calorii într-un castravete mare. Poți adăuga castravete proaspăt sau pur și simplu poți îmbunătăți gustul băuturii tale.

Feliați un castravete sau tăiați-l cubulețe.  Congelează feliile sau cuburile în frigider.  Adăugați-le în apă atunci când vă este foame sau sete. Puteți adăuga și lămâie sau mentă pentru a îmbunătăți gustul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel