Alimentele care îți ÎMBOLNĂVESC inima
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Alimente
Alimente
Un raport al American Heart Association şi American Stroke Association arată că am ajuns să consumăm în fiecare zi dublul cantității de sare recomandată zilnic.

Iată lista cu cinci alimente care sunt bogate în sodiu, întocmită de National Healthy Eating Day.

Pâinea are un conţinut bogat de sare. O felie de pâine conţine aproximativ 15% din cantitatea zilnică recomandată de sare. E suficient să mâncaţi câteva felii de pâine pentru a trece imediat de pragul recomandat.

Mezelurile fac parte de asemenea din lista alimentelor care trebuiesc consumate cu măsură. Parizerul, crenvuştii, salamul sunt cele mai nesănătoase din cauza cantităţii mari de sare, dar şi a altor ingrediente.

Pizza este unul dintre felurile preferate de mâncare al oamenilor de pe tot globul. Două felii de pizza acoperă cantitatea maximă de sare care poate fi consumată în fiecare zi.

De asemenea, carnea de pui se numără printre cele mai sărate alimente. Cantitatea mare de sare ajută la păstrarea eficientă a produselor de acest fel.

Sandvişurile sunt adevărate bombe cu sare. Pe lângă cantitatea mare de sodiu care se găseşte în pâine, alimentele care vin în completarea unui sandviş perfect îl transformă într-o combinaţie extrem de dăunătoare pentru sănătate, potrivit doctorulzilei.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel