Alimente toxice pe care nu ar trebui să le consumi. Ce este "supa cu gust de cancer"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Alimente toxice pe care nu ar trebui să le consumi. Ce este "supa cu gust de cancer" / Foto: Pixabay
Alimente toxice pe care nu ar trebui să le consumi. Ce este "supa cu gust de cancer" / Foto: Pixabay
Vezi în articol lista alimentelor considerate toxice.

Ar trebui să fim foarte atenți la ceea ce mâncăm deoarece multe produse ne fac mai mult rău, decât bine. Conform unor studii, printre cele mai toxice alimente se regăsesc margarina, guma de mestecat, băuturile răcoritoare şi anumite dulciuri. De altfel, două dintre cele mai de întâlnite afecţiuni în ultimii ani, obezitatea şi diabetul sunt provocate în mare parte de alimentele pe care le consumăm.

Monitorulcluj.ro scrie și despre "supa la plic cu gust de cancer".  Se pare că aceste conțin un exces glutamat de sodiu, E621, adică substanţa care dezvoltă cel mai uşor cancerul. Peste 90% din conţinutul unui plic este mooglutamat de sodiu. Ceea ce nouă ni se pare că este morcov şi pătrunjel, în realitate este cu toul altceva.

De ce n-ar trebui să mâncați niciodată margarină

În realitate, margarina reprezintă un amestec de grăsimi asemănătoare cu cele din alimentele prăjite mult timp, greu de transformat de către organism în energie. Margarina este asemănătoare cu plasticul, ca și structură moleculară. Mai mult decât atât, unii nutriționiști spun că margarina răstoarnă orice regulă a nutriției. Grăsimile vegetale hidrogenate conținute sunt extrem de nocive pentru sănătate, din cauză că nu pot fi ‘’arse’’ de organism. Ele se depozitează în țesuturi și acoperă membrana celulelor sistemului imunitar, paralizându-l, scrie topremediinaturiste.ro.

Adevărul despre sucul acidulat

Mulți oameni nu ştiu ce efecte negative are, de fapt, consumul de suc acidulat asupra sănătăţii. Majoritatea beau suc acidulat destul de des, și deși probabil că au auzit la un moment dat că nu este un obicei sănătos, nu știu cu adevărat efectele acestuia. Potrivit cercetătorilor, sucul este otravă în pahar şi afectează în timp grav organismul.

O cană de suc conţine 10 linguri de zahăr, ceea ce înseamnă 100% din doza zilnică. Fosforul, responsabil de aromă, intră în organism în primele 10 minute după ce ai băut sucul. După 45 de minute, secreţia de dopamină creşte, inducând o stare asemănătoare cu cea provocată de heroină. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel