Alimente de post, pericol pentru sănătate
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Postul pentru români a devenit o adevărată provocare. De la pateul vegetal, la margarină, multe alimente pot creşte riscul bolilor cardio vasculare. Iar soia este o bombă pentru sănătatea femeilor, spun specialiştii.

Postului se poate transforma într-un adevărat pericol pentru sănătate, avertizează medicii. Pe rafturile magazinelor sunt tot felul de produse semnalizate ca fiind de post, dar care conţin de fapt un amestec de aditivi alimentari, potrivit observator.tv

Statisticile arată că aproape 90% dintre români se declară religioşi. Iar dintre aceştia două treimi suţin că ţin postul Paştelui.

În topul alimentelor periculoase pentru sănătatea noastră sunt: Pateul vegetal care conţine un cocktail de E-uri, plus o cantitate mare de sare sau zaharuri. La fel şi salamul vegetal, care şi el este în top. Acolo unde îşi fac loc şi caşcavalul vegetal, produsele de patiserie sau soia.

Iar cel mai adesea, problemele se văd în zona ochilor, unde piele este de 40 de ori mai subţire şi se poate citi că ceva este în neregulă cu dieta noastră.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel