Alifantis, întrebare SIMPLĂ pentru politicieni. "Ne-am săturat. Riscați să vă aruncăm la coșul de gunoi"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Nicu Alifantis le-a adresat politicienilor o întrebare, prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce spune artistul. 

"Cultura încotro?

O întrebare pe care o adresez cu tărie politicienilor acestei țări. Îmi asum autoritatea de-a face această interpelare în calitate de artist și cetățean al României. E o întrebare simplă, pe deplin justificată, pe care din ce în ce mai mulți oameni, truditori în domeniu o punem. Așteptăm nerăbdători răspuns, dar mai ales soluții, fapte, măsuri palpabile, juste, coerente, responsabile, acum, imediat! Încetați cu această indiferență cu care tratați cultura acestei nații.

E imperios necesar să abordați acest subiect cu prioritate și mai ales cu interes. Ne-am săturat de promisiunile dumneavoastră, ca și de de așa-zisa „preocupare” exprimată permanent la timpul viitor. Doamnelor și domnilor politicieni, nu știu dacă realizați, dar au trecut 30 de ani în care nu ați făcut nimic, dar absolut nimic, pentru acest domeniu. Nu uitați, trăim astăzi, iar timpul nu ne este cel mai bun prieten! Riscați să vă aruncăm la coșul de gunoi al istoriei!
Vă mulțumesc, (încă) cu respect! Un artist în viață", a scris Nicu Alifantis pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel