Data publicării:

Alicia Keys a cântat la pian într-o stație de tren din Londra

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captura Youtube
Captura Youtube
Alicia Keys a susținut o serie de cântece într-o stație de tren din Londra.

Cântăreața în vârstă de 42 de ani i-a surprins pe navetiștii londonezi luni, când a susținut o interpretare spontană la un pian donat de Sir Elton John în stația St Pancras International din Londra.

Alicia, care este pianistă cu pregătire clasică, a interpretat mai multe dintre hiturile sale, inclusiv "Empire State of Mind" din 2009, "If I Ain't Got You" din 2003 și "No One" din 2007, precum și piesa sa cea mai recentă, "Lifeline", care va apărea în filmul viitor "The Color Purple".

Înainte de a ajunge la stația de tren, interpreta hitului "Girl on Fire" a anunțat fanii despre interpretarea surpriză prin intermediul Instagram Stories.

"Bine, tocmai am decis, sunt aici în Londra și acum tocmai ajung la King's Cross, adică ies (din mașină), și o să mă urc pe pianul lui Elton John, pentru că simt că trebuie să fac asta", a spus ea în înregistrare. 

Câștigătoarea premiului Grammy a postat apoi un videoclip în care cântă la pian și interpretează cu pasiune piesa "Lifeline" în fața unei mulțimi.

Această interpretare a avut loc în ziua următoare celei în care a urcat pe scenă la Jingle Bell Ball organizat de Capital FM.

Iată câteva aspecte cheie despre Alicia Keys:

  • Cariera Muzicală: Alicia Keys și-a făcut debutul cu albumul "Songs in A Minor" în 2001, care a avut un succes imens și a câștigat mai multe premii Grammy. A urmat o serie de albume de succes, inclusiv "The Diary of Alicia Keys" și "As I Am".

  • Talentul Muzical: Alicia este cunoscută pentru abilitățile sale vocale impresionante și pentru abilitatea de a cânta la pian. Este o pianistă talentată și a adus contribuții semnificative în industrie prin compozițiile sale.

  • Premii și Realizări: A câștigat numeroase premii Grammy, inclusiv pentru "Cea mai bună artistă nouă" și "Cea mai bună interpretare R&B vocală feminină". Este una dintre cele mai premiate femei din istoria premiilor Grammy.

  • Hituri Notabile: Printre hiturile sale se numără "Fallin'", "If I Ain't Got You", "No One", "Empire State of Mind" (împreună cu Jay-Z) și multe altele.

  • Activism și Filantropie: În afara muzicii, Alicia Keys este cunoscută pentru implicarea sa în activități de caritate și pentru promovarea diverselor cauze sociale și de mediu.

  • Carieră în Actorie: Pe lângă cariera sa muzicală, Alicia Keys a avut și roluri de succes în actorie, apărând în filme precum "Smokin' Aces" și "The Secret Life of Bees".

Alicia Keys este o personalitate puternică în lumea divertismentului și un exemplu de succes în muzică și activism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel