Alianță politică-surpriză. Plan secret al lui Becali
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
pion
pion

Posibilitatea unei alianțe politice importante a fost inițiată din spatele gratiilor, de către Gigi Becali, care i-a propus unei senatoare să-i conducă partidul. 

PNG se aliază cu PP-DD, transmite România Tv. Intermediarul este senatoarea PP-DD Vasilica Miron. Becali i-a propus acesteia conducerea Partidului Noua Generație. Ideea nu este una nouă, încă de anul trecut Becali vorbea despre această posibilitate. Atunci el spunea despre o eventuală alianță între PNG-PP-DD-PRM pentru europarlamentare.

"Mi-a spus să nu plec din PP-DD, să rămân alături de electoratul meu și, printre altele, mi-a spus că probabil va urma o propunere din partea PNG, să fie șeful meu, însă nu vrea să se mai implice în politică, a fost o mică discuție. Eu am luat-o sub formă de glumă", a precizat Vasilica Miron, la România Tv.

Întrebată despre o alianță, a spus că nu se poate pronunța, deși o vede utilă. Ea a adăugat că se vor pronunța președinții celor două partide.

Întrebată dacă este dispusă să preia conducerea PNG, Vasilica Miron a spus că "este o posibilitate, de ce nu?". Senatoarea a adăugat că alianțele politice au succes pe scena din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel