Data actualizării:
Data publicării:

Alfred Bulai, la Judecătoria Sectorului 1. „Mă recuperez greu. Acum va fi o provocare să urc scările astea, că în România nu avem facilități. Ce să vă zic?”

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Cosmin Enache
Foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Alfred Bulai, sociologul acuzat că ar fi agresat sexual studente de la SNSPA, s-a prezentat astăzi, 28 octombrie 2024, la Judecătoria Sectorului 1. 

La începutul lunii octombrie, Judecătoria Sectorului 1 a aprobat cererea procurorilor de a prelungi cu 30 de zile măsura arestului la domiciliu pentru Alfred Bulai, în dosarul în care sociologul este inculpat pentru că ar fi agresat sexual studente de la SNSPA. În plus, instanţa nu a fost de acord ca Alfred Bulai să îşi părăsească locuinţa pentru a merge la un control medical și de a lua legătura cu Ioana Benga, fosta sa secretară de la SNSPA. 

Acum, Parchetul cere prelungirea arestului la domiciliu, prin urmare Alfred Bulai s-a prezentat la Judecătoria Sectorului 1, unde a și stat de vorbă cu reporterii prezenți. 

„Ce faceți?”, a întrebat unul dintre reporteri.

„Ce dracu să fac?! Uite, sunt citat pentru prelungire de către Parchet.”, a spus Alfred Bulai.

„Cum vă mai simiți? Ce credeți că o să se întâmple?”, a întrebat reporterul.

„Nu știu, chiar mi-e foarte greu să presupun ceva. Mă recuperez greu. Acum va fi o provocare să urc scările astea de aici, că în România nu avem facilități. Ce să vă zic? A mai curs operația, și-a mai revenit... Sper să....”, a spus Alfred Bulai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel