Urmărește emisiunea live
Alexandru Cumpănașu, probleme de sănătate. Victor Ciutacu: Este extrem de grav ce i s-a întâmplat
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Postul România TV a anunțat aseară că Alexandru Cumpănaşu a ajuns de urgenţă la spital. Potrivit primelor informaţii, acesta a avut probleme cardiace, suferind, posibil, un preinfarct. 

Victor Ciutacu a făcut noi precizări în această seară șa România TV după ce lui Alexandru Cumpănașu i s-a făcut rău în emisiunea sa cu o seară înainte. 

"A plecat pe picioare, nu am chemat ambulanța, dar nu arăta bine, desigur. Bănuiesc că este bine, altfel nu cred că medicii de acolo de la Floreasca i-ar fi dat drumul. Ba se simțea bine, ba se prăbușea de pereți. Ieri, când a venit arăta bine, ulterior, în 45 de minute starea lui s-a schimbat. Este extrem de grav ce i s-a întâmplat lui", a declarat Victor Ciutacu în emisiunea sa din această seară de la România TV. 

Alexandru Cumpănașu a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână. La finalul emisiunii, Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Suspect de preinfarct, unchiul Alexandrei a fost supus unui control medical amănunţit, anunţă România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel