Alexandru Ciucu, după divorțul de Alina Sorescu și decizia instanței: Mă bucur de această hotărâre. Îmi iubesc mult copiii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Alexandru Ciucu
Sursa foto: Facebook Alexandru Ciucu
Alexandru Ciucu a făcut primele declarații după divorțul de Alina Sorescu.

Alexandru Ciucu este de acord cu decizia Instanței de a sta fetele o săptămână cu el și una cu solista. Mai mult decât atât, consideră că este o hotărâre foarte bună pentru fiicele lor.

"Mă bucur de această hotărâre, pentru că îmi iubesc mult copiii. Cred că este o decizie în beneficiul fetițelor noastre. Alte declarații nu mai doresc să fac pe această temă", a spus Alexandru Ciucu pentru cancan.ro.

"Mă concentrez pe ce e mai bine pentru copii"

"Recăsătoria nu e un subiect la care să mă gândesc acum. Mă concentrez pe ce e mai bine pentru copii. (…) Au talent în plan vestimentar, fiind foarte iscusite în alegerea ținutelor, asortarea culorilor și a accesoriilor, atât pentru ele, cât și pentru păpuși. Când se mai rupe sau strica vreo hăinuță de păpușă, îmi cer ajutorul și o cos sau o repar eu.

Sigur ca da, petrec timp și-n bucătărie. Am făcut pizza, mucenici, supă de pui strecurată și alte mâncăruri care le plac lor. Le fac hăinuțe doar fetițelor mele, dar nu mă gândesc să dezvolt o linie vestimentară pentru copii. Îmi face mare plăcere să le surprind când avem o zi de naștere, un eveniment", a mai spus designerul.

"Am fost anul acesta împreuna la schi și s-au descurcat admirabil, mai ales că Raisa schia pentru prima dată, iar Carolina nu mai schiase de trei ani din cauza pandemiei", a continuat Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu a mai fost căsătorit înainte de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a mai avut o căsnicie cu o altă femeie, amândoi semnând actele și cununându-se în fața altarului. Numele primei soții a lui Alexandru Ciucu este Ana Cristina. Dragostea dintre cei doi ar fi fost mare și plină de pasiune, Ciucu făcând un gest extrem și plecând de acasă. 

Însă sentimentele s-au stins destul de repede, la doar două luni după căsătorie cei doi divorțând. S-a speculat la acea vreme că tatăl designerului ar fi fost cel care s-a împotrivit uniunii. 

”Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a declarat Alexandru Ciucu, în trecut, pentru revista Tango, citată de publicația Redacția. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel