Alexandru Arşinel, mesaj de pe patul de spital. Ce simptome are actorul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Actorul Alexandru Arșinel a transmis un mesaj de pe patul de spital, după ce el și soția sa au fost internați cu COVID-19. 

"M-a luat puțină durere de cap, puțină temperatură și când spun puțină, chiar puțină. Și atunci copiii mei care au avut mi-au spus ”tată, trebuie să faci un test”, iar la test am ieșit că am COVID.", a declarat Alexandru Arșinel pentru PRO TV.

Actorul în vârstă de 81 de ani este în categoria de risc. În 2013, el a suferit un transplant de rinichi, iar în 2017 o intervenție chirurgicală în urma unui infarct. Totuși, soții au făcut o formă ușoară a bolii deoarece au primit prima doză de vaccin anti-COVID în ianuarie, iar rapelul în februarie.

”Ce să vă spun, noi suntem apărați totuși de vaccinul pe care l-am făcut. Noi am făcut vaccinurile amândouă, deci în mod normal gust, miros și alte treburi nu trebuie să apară în dialogul nostru.”, a mai spus actorul.

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au ajuns acum 4 zile la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, după ce au fost depistați pozitiv cu Sars-Cov-2.

VEZI ȘI: Alexandru Arșinel, internat cu COVID-19, deși s-a vaccinat. Valeriu Gheorghiță, explicații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel