Alex Mitriţă, jucătorul momentului în SUA. Două goluri senzaţionale în ultima etapă - VIDEO
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Alexandru Mitriţă (25 de ani) a fost cel mai bun om al lui New York City în victoria cu Inter Miami din MLS.

Mitriţă a reuşit o dublă în victoria echipei sale, scor 3-2, în deplasare cu Inter Miami, echipa deţinută de David Beckham şi la care a evoluat Gonzalo Higuain, atacant transferat recent de la Juventus.

Internaţionalul român a deschis scorul în minutul 4 al partidei, după ce a primit o centrare foarte bună din partea lui Ring. Mitriţă s-a întins şi l-a invins pe portarul advers cu un şut din interiorul careului.

Morgan reuşea să restabilească egalitatea pentru Inter Miami în minutul 27, însă 8 minute mai târziu Tinnerholm o aducea din nou pe New York City în avantaj. În minutul 38, Morgan reuşea dubla pentru Miami şi scorul de pe tabelă era din nou egal.

Mitriţă a reuşit faza meciului în minutul 43. După un corner executat de Inter Miami, Mitriţă a interceptat la marginea propriului careu şi a plecat într-o cursă fantastică în care niciun jucător nu a mai putut sa il opreasca. Micuţul atacant român s-a dus până în careul advers unde a şutat şi a înscris, reuşind să stabilească scorul final, 3-2 pentru New York City, scrie sport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel