Alex Ioniță, transfer la Craiova. Mureșan, decizie finală
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Universitatea Craiova
Universitatea Craiova
Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre posibilul transfer al lui Alex Ioniță de la campioana României la Universitatea Craiova.

Alex Ioniţă nu a făcut un secret din faptul că i-ar plăcea să joace la Universitatea Craiova, dar speranţele mijlocaşului de 23 de ani de a evolua în Bănie au fost spulberate de directorul general al campioanei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, potrivit Digi Sport.

Oficialul formaţiei din Gruia a spus că nu se pune problema ca fostul jucător de la Astra Giurgiu să fie vândut la o rivală din Liga 1.

"Ioniţă nu a fost pedepsit pentru declaraţii, la Malmo. E un jucător talentat, care mie îmi place tare mult. I-am dat multă încredere şi l-am încurajat, sper să-şi dea drumul la joc. Nu se pune problema să-l dăm la Craiova. E un jucător de care avem nevoie şi ar fi păcat să-l dăm la alţii", a declarat Mureşan.

"La început, Toni ne-a spus că ne trebuie un mijlocaş ofensiv, dar se pare că nu mai e o prioritate, pentru că avem un astfel de jucător în lot. De exemplu, Ioniţă a jucat foarte bine în ultima partidă", a explicat Mureşan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel