Data publicării:

Alex Coita vorbește despre un proiect de țară și un ”consens la nivel național”

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Politica
WhatsApp
Alex Coita / Foto Facebook
Alex Coita / Foto Facebook

Alex Coita a fost la Timișoara pentru a participa la manifestările prilejuite de comemorarea a 30 de ani de la începutul Revoluției.

„România nu poate zbura cu aripi de plumb!

La 30 de ani de la Revoluție, avem nevoie de Adevăr, de reconciliere, de Unitate.

România are nevoie de un Proiect de țară și de un nou consens la nivel național. Eroii Revoluției române ne privesc de Sus, iar timpul curge în defavoarea noastră. Au trecut 30 de ani în care România putea mai mult. Fie ca următorii 10 să constituie deceniul în care ajungem acolo unde ne este locul. Fie ca următorii 10 să aducă, cu adevărat, împlinirea idealurilor Revoluției”, a scris Alex Coita, marți, pe contul său de Facebook.

„Cred cu tărie că cea mai mare dovadă de respect față de eroii din decembrie 1989 nu o constituie solemnitatea pe care o afișăm la ceremoniile de azi, ci zâmbetul pe care reușim să îl aducem acelora cărora vom lăsa România începând cu ziua de mâine!

Am fost onorat să particip, pentru Platforma Social Liberală, la manifestările prilejuite de comemorarea a 30 de ani de la începutul Revoluției române, la Timișoara. Mulțumesc în numele PSL prietenului Marian Cucsa pentru invitație. Mulțumesc totodată prietenilor care au venit la întâlnirea cu mine și cu Andrada și îi asigur că vor beneficia de tot sprijinul nostru în construcția din care au ales să facă parte”, a conchis Alex Coita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel