Alex Coita: Voi considera că nu sunt reprezentat de Iohannis. Ca mine vor mai fi mulți
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alex Coita
Alex Coita
Alex Coita a reacționat după ce Klaus Iohannis a afirmat că nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor timp de trei ani.

„România merită un lider care să fie Președintele TUTUROR românilor”, și-a început astfel Alex Coita mesajul publicat marți după-amiază pe contul de Facebook.

„Este trist și rușinos pentru democrația noastră ca președintele Iohannis să se transforme în copy-paste al unor lideri din trecut, pe care istoria i-a învățat lecții grele. Deși l-am criticat deseori în ultima vreme, am totuși speranța că domnul Iohannis, sfătuit de oamenii pe care îi are în preajmă, va înțelege că un lider politic nu este legitimat de adversari, ci de voturile românilor!

În ceea ce mă privește, pot să afirm că, dacă președintele Iohannis câștigă o dezbatere electorala 1 la 1 cu Viorica Dăncilă, VA AVEA VOTUL MEU!

Am curajul să afirm asta ca român care merită să fie reprezentat de un lider curajos, cu viziune și căruia îi pasă de oameni!

În caz contrar, voi considera că nu sunt reprezentat de Klaus Iohannis. Și ca mine vor mai fi mulți, milioane, din toate sferele politice.

Nu cred că asta își dorește candidatul Klaus Iohannis!

Acum e momentul adevărului.

Curaj și asumare sau autosuficientă și lașitate?

Haideți, domnule Iohannis, arătați ce puteți! Românii merită asta!”, a transmis Alex Coita.

Amintim că Viorica Dăncilă l-a provocat pe Klaus Iohannis la cel puțin două dezbateri electorale în campania dinaintea celui de-al doilea tur al prezidențialelor, însă președintele României a refuzat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel