Alertă la o stație de încărcare a buteliilor de oxigen din Cluj-Napoca. Accesul în zonă a fost restricţionat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
foto: Inquam Photos, Octav Ganea
Pompierii au intervenit, vineri dimineață, la sediul unei companii specializate în umplerea buteliilor de oxigen, situat în Cluj-Napoca.

A fost identificată o scurgere la un recipient cu o capacitate de aproximativ 10.000 de litri, care conținea oxigen. „Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au fost alertați în această dimineață, în jurul orei 5:50, pentru stingerea unui posibil incendiu izbucnit la un operator economic, cu obiect de activitate încărcarea de butelii de oxigen, situat pe strada Cantonului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-au deplasat opt autospeciale pentru stins incendii, două autoscări, două echipaje SMURD și unul SAJ, precum și echipaje de poliție”, a transmis ISU Cluj.

O zonă cu un perimetru de 500 de metri a fost delimitată ca măsură de siguranţă, iar accesul civililor a fost restricționat. Robinetul recipientului încărcat cu oxigen a fost închis de către personalul de pe locul de muncă, fiind oprită astfel deversarea de gaz în atmosferă.

Până acum, nicio persoană nu a solicitat consult medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel