Urmărește emisiunea live
Alertă la metrou, în stația Lujerului. O femeie ar fi încercat să împingă mai mulți călători pe șine - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie ar fi împins mai mulți călători la metrou, în stația Lujerului.

O femeie ar fi încercat să arunce călătorii spre șinele metroului în stația Lujerului. Oamenii legii au intervenit de urgență la fața locului, iar femeia a fost prinsă și dusă la Spitalul de Psihiatrie Obregia, după o mobilizare masivă pe rețelele de socializare, scrie Realitatea.net.

Suspecta ar fi mers și vorbit haotic. Ea i-ar fi împins pe călătorii din stație cu o cruce mare din lemn. Prima dată s-ar fi dus la un bărbat, apoi s-ar fi îndreptat spre o tânără. La acel moment, trenul se deja afla în stație, iar pasagerii nu au ajuns pe șine. Întreaga întâmplare a fost surprinsă de un călător și agresoarea a fost fotografiată, iar poza a ajuns ulterior pe rețelele de socializare.

"Să aveți mare grijă la această femeie! Astăzi când eram pe peron la Lujerului, femeia a încercat să mă împingă (eu inițial nu am realizat asta pentru că vorbea non-stop cu mine, eu având căștile în urechi, nu mi-am dat seama. Am realizat ce voia să facă atunci când am văzut-o încercând să o împingă pe o fata cu ajutorul crucii pe care o ținea în mână). Am urcat in metrou, i-am făcut o poză.

Cât am vorbit cu paznicul de la metrou, aceasta a dispărut. Am cautat-o în metrou și apoi pe peronul stației următoare. Am pierdut-o din ochi. Ca să o recunoașteți: femeia vorbește singură, țipă, înjură, în metrou începuse să plângă și ținea non-stop cu forța acea cruce maro în mână. Aveți multă grijă!", se arată într-o postare pe Facebook.

Tragedia din stația Dristor

Întâmplarea amintește de tragedia de acum 5 ani. La finalul anului 2017, Magdalena Șerban a ucis o tânără de 25 de ani, pe care a aruncat-o în fața metroului. Magdalena Șerban a fost condamnată la închisoare pe viață pentru această faptă. Înainte de a o ucide astfel pe tânăra de 25 de ani, la stația Dristor, Magdalena Șerban a încercat să arunce o altă fată în fața metroului, într-o altă stație. Atunci însă, victima, sportivă de performanță, a reușit să scape.

Specialiștii INML au ajuns la acea vreme la concluzia că Magdalena Șerban a avut discernământ în momentul comiterii omorului și a tentativei de omor. Femeia a fost condamnată ulterior la închisoare pe viață. Vezi AICI mai mult.

O femeie, moartă după ce a fost împinsă în fața metroului, în New York

Un caz similar s-a întâmplat în urmă cu câteva zile și în New York. Poliția a arestat sâmbătă dimineața un bărbat care ar fi împins o femeie asiatică în fața metroului, a anunțat NYPD într-un comunicat de presă.

Bărbatul, identificat ca fiind Simon Martial, în vârstă de 61 de ani, a fost acuzat de crimă de gradul doi, a spus NYPD. El s-a predat polițiștilor la mai puțin de o oră după incident și a fost luat în custodie. Poliția a declarat că Michelle Alyssa Go, în vârstă de 40 de ani, a murit după ce a fost împinsă pe șinele trenului care venea din sens opus, în stația de metrou Times Square 42nd Street. Suspectul a fugit apoi de la fața locului, au spus autoritățile.

Incidentul a avut loc în jurul orei 9:40 dimineața, iar ”victima nu pare să aibă vreo legătură cu suspectul”, a declarat comisarul NYPD Keechant Sewell în timpul unei conferințe de presă sâmbătă. O anchetă este în desfășurare, a spus Sewell. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel