Alertă în fața Palatului Buckingham, pentru că un individ agita două cuțite
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
pericol
pericol

Polițiștii londonezi au neutralizat, duminică, un individ aflat în fața Palatului Buckingham din Londra, care agita un cuțit într-o mână, în timp ce lama unui al doilea cuțit o ținea în dreptul propriului gât.

Potrivit serviciilor Palatului Regal, regina Elizabeth a II-a şi prinţul Philip se aflau la reşedinţa de la Sandringham, în estul Angliei, în momentul în care a avut loc respectivul incident din capitala britanică.

"Un bărbat care avea asupra sa două cuţite a fost văzut în faţa intrării centrale a palatului", a explicat o purtătoare de cuvânt a poliţiei, motivând, ulterior de ce s-a intervenit cu un pistol de tip Taser, care lansează în aer două mini torpile (electrozi) cu cârlige care se agață de hainele persoanei țintă.

"El nu ameninţa publicul, dar (...) a acţionat în mod agresiv, ceea ce a condus la efectuarea unui tir (cu un pistol de tip) Taser", a adăugat ea.

Conform aceleiași surse, "Bărbatul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost arestat şi transferat la un comisariat din centrul Londrei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel