Alertă alimentară în România. Un sortiment de chipsuri, retras de la vânzare. Conțin o substanță dăunătoare - Foto în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un sortiment de chipsuri a fost retras de la vânzare deoarece există suspiciunea că ar putea conține o substanță periculoasă.

ANSVSA a emis o nouă alertă alimentară. Un sortiment de chipsuri a fost retras de la vânzare din magazinele Mega Image, din cauza conţinutului ridicat de acrilamidă, o substanţă dăunătoare. Persoanele care au cumpărat produsul sunt sfătuite să nu îl consume și să-l returneze în magazin pentru a-și primi banii înapoi.

VEZI ȘI: Loturi de ciocolată, retrase de la vânzare. Pot conţine bucăţi de metal - Foto în articol

"Nume produs: TERRA CHIPS STRIPES&BLUES 110G  

Număr lot: 228 A3 

Termen de valabilitate: 29/03/2023  

Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul:  Dorim să va aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsul TERRA CHIPS  STRIPES&BLUES 110G, cu lot: 228 A3 și cu termenul de valabilitate: 29/03/2023.  Retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, constatându‐se un conținut ridicat de acrilamidă. Toate produsele retrase urmează a fi distruse.  

Măsuri pentru consumatori

Considerând  că  sănătatea  consumatorilor  este  cea  mai  importantă,  Mega  Image  solicită  clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le  distrugă  sau  să le  returneze la punctul de vânzare din care  s‐a achiziționat produsul. Este  necesară prezentarea bonului fiscal.   

Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la dată  de 17.03.2023. Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm  permanent calitatea și siguranța produselor noastre", transmite ANSVSA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel