ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Gabriela Firea: Klaus Iohannis, o nouă gafă. Și-a dat de gol planul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Senatoarea PSD Gabriela Firea susține că liberalul Klaus Iohannis a spus "o minciună sfruntată", când a anunțat majorări importante de impozite și taxe, care ar fi puse la cale în Ministerul de Finanțe. 

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - KLAUS IOHANNIS. "În încercarea de a ataca PSD printr-o minciună sfruntată, Iohannis a făcut o nouă gafă și și-a dat de gol planul pentru 2015: taxe și impozite mai mari. Mai grav este că prin aceste minciuni la adresa actualului guvern, riscăm ca încrederea investitorilor și a oamenilor de afaceri să fie afectată, încredere pe care cu greu am reușit să o recâștigăm după dezastrul guvernărilor PDL. În ceea ce privește viziunea actualului guvern asupra noului Cod Fiscal, taxele și impozitele la care a făcut referire domnul Iohannis nu vor fi modificate, sau cu siguranță nu vor crește!", a precizat Gabriela Firea, senatoare  PSD.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - KLAUS IOHANNIS. Klaus Iohannis a declarat, într-o conferință de presă, că, potrivit unor surse, la Ministerul de Finanțe se pregateste o modificare amplă a Codului Fiscal, care ar conduce la majorări de impozite și taxe și chiar la introducerea, începand din 2015, a impozitului progresiv.

ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 - KLAUS IOHANNIS. "Se pare că impozitul pe teren va crește de opt ori, impozitul pe construcții și impozitul auto vor crește de trei ori", a spus Klaus Iohannis, care a adăugat că "este foarte posibil să se renunțe la cota unică, care a fost păstrata datorita insistențelor PNL și care acum este în pericol".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel