Alegerile de la Sectorul 1, comparație la care nu te-ai fi gândit. Gușă: De-asta îmi amintește! video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Cozmin Gușă a vorbit la interviurile DC News despre cele mai explozive subiecte ale momentului. 

În cadrul unui interviu acordat pentru DC News, Cozmin Gușă a declarat, privind ultimul scandal de la alegeri, respectiv stenogramele apărute în spațiul public, că „este șocant ca doi oameni ai legii, un procuror și un judecător, să aibă asemenea gen de conversație legat de fundamentul democrației care sunt alegerile. Înaintea furturilor, înaintea minciunilor, înaintea corupției, înainte a orice, avem alegerile”. 

Pentru a oferi o imagine de ansamblu, consultantul politic Cozmin Gușă a amintit de „procesul lui Ceaușescu”.

Bogdan Chirieac a completat spunând că „e bună comparația. E foarte bună”.

„În justiția românească post 89, s-au făcut atât de multe nelegiuri, excese de anchetă sau judecată, încât ar trebui să ne concentrăm mai mult. Asta cu alegerile este de bază. Mai șocant este că, totuși, apar aceste lucruri. Eu nu am altă explicație decât că instituțiile statului își fac treaba cum pot, în condițiile în care pot și doresc să se consemneze public aceste ilegalități tocmai pentru ca, la un moment dat post-alegeri să poată să fie judecate dacă se va putea și dacă va fi cazul”, a explicat consultantul politic Cozmin Guță la interviurile DC News.

Consultantul politic a precizat că vede totuși o acțiune pozitivă în spatele devoalării acestor imagini și înregistrări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel