Alegeri prezidențiale SUA, REZULTATE. Cine a CÂȘTIGAT. Informații de ULTIMĂ ORĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Statele Unite ale Americii și-au ales președintele. 

DC NEWS actualizează constant rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA. 

Rezultatul scrutinului din SUA va influența direct nu doar afacerile interne americane, ci și rolul și influența Americii în lume. 

Rezultate SUA ora 22:00

Rezultate SUA ora 20:00 Cifrele se schimbă constant. În acest moment, Joe Biden conduce cu 50,2%, în timp ce Donald Trump are 48,2%

Rezultate SUA ora 18:00 Donald Trump a reluat postările critice pe Twitter, după ce în state-cheie precum Wisconsin și Michigan adversarul său, democratul Joe Biden, a trecut pe primul loc. Trump a susținut că sondajele au fost mincinoase și a dat de înțeles că ar exista și fraude:

„Aseară conduceam, în cele mai multe dintre locuri chiar detașat, în multe state-cheie, în aproape toate acestea conduse de democrați. Apoi, unul câte unul, au început să dispară ca prin farmec, pe măsură ce au fost numărate voturi surpriză. Foarte straniu, iar cei cu sondajele au făcut greșeli evidente și istorice”.

Harta voturilor în timp real

Lupta dintre Joe Biden și Donald Trump este extrem de strânsă. Iată care e situația actuală, potrivit Fox News.

Rezultate SUA ora 17:00 Până în acest moment Joe Biden conduce, cu un procent de 50,1%, în timp ce Donald Trump are 48,3%. Cu toate acestea, încă se mai așteaptă rezultate din câteva state.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel