ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014, LOGO MONICA MACOVEI. Cum răspunde Monica Macovei acuzelor de PLAGIAT
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
LOGO MONICA MACOVEI. Monica Macovei a reacționat după controversele apărute cu privire la logo-ul folosit pe pagina sa de Facebook.

LOGO MONICA MACOVEI. Logo-ul "M!" folosit de Monica Macovei este foarte asemănător cu cel al unei platforme online dedicate proaspetelor mămici, iar candidatul independent la prezidențiale a ținut să lămurească toate controversele cu privire la acest subiect.

Vezi aici mai multe despre logo-ul Monicăi Macovei: A plagiat Monica Macovei? Foto

"Dragii noștri, câteva observații legate de M! ca simbol electoral:

1. Înainte de orice, trebuie spus că M! este evoluția unei idei care, într-o formă inițială, era un simplu semn de exclamare, care s-o reprezinte pe Monica și atitudinea ei, fermă și verticală, pe care o cunoaștem cu toții. Tranziția semnului de exclamare către M-ul care include semnul de exclamare a survenit ca idee ulterioară, de la echipa de creație, compusă integral din voluntari.

2. M! sau N! sau K! sau I! sunt folosite în multe ocazii, ceea ce ne-a dus la concluzia că acest principiu este un loc comun, un principiu folosit in extenso în crearea de identități. Și, deci, nu e susceptibil (ca idee în sine) de a fi proprietatea exclusivă a cuiva.

3. Îi asigurăm pe toți cei ce se întreabă "Este sau nu M!-ul copiat?" că nu este. După cum am arătat, el există în multe alte identități, atât în afara României, cât și în România. Este o suprapunere de idei, fără intenție. Cei care lucrează în graphic design și creație cunosc bine acest lucru", a scris Monica Macovei pe pagina sa de Facebook, unde a postat mai multe logo-uri în susținerea afirmațiilor sale.

Citește și: Primele gafe de campanie ale prezidențiabililor, analizate de un copywriter

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel