ALEGERI PREȘEDINTE PNL. Crin Antonescu: Nu-i o bătălie între tabere, e un singur vot
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, a făcut o declarație înainte ca PNL să-și aleagă noul șef între Alina Gorghiu și Ludovic Orban.

Crin Antonescu a spus, joi, despre susținerea Alinei Gorghiu de către Klaus Iohannis la președinția PNL că "e o decizie sau este o mișcare care face parte din  arsenalul legitim al deciziilor care se iau într-un partid. Oricine dintre vicepreședinți avea dreptul să candideze. Mi se pare ceva normal".

Întrebat dacă un om nou tânăr, poate conduce PNL, fostul președinte al formațiuni a spus că "Tinerețea întotdeauna, chiar și în politică, este un atu. Evident că nu-i suficientă niciodată, dar nu se poate face un enunț că un om tânăr poate sau nu poate conduce un partid. Sunt oameni tineri și în general media de vârstă a liderilor politici europeni a scăzut. Două partide foarte vechi din Marea Britanie sunt conduse de oameni foarte tineri. Tinerețea sau vârsta nu-i un criteriu".

Despre susținerea lui Klaus Iohannis, Crin Antonescu spune că: "Da, îmi mențin susținerea față de Ludovic Orban, dar n-are nimic din dramatismul înfățișat. Nu-i o bătălie între tabere, e un singur vot, al meu, pe care-l dau și-l dau cui am spus, ceea ce nu înseamnă că fac un capăt de țară", a spus Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel