Alegeri Moldova. CNMR, cerere de URGENȚĂ către Guvernul României
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei (CNMR) apreciaza drept istorica si unica sansa Maiei Sandu pentru intrarea in turul 2 al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Evitarea la limita a victoriei domnului Dodon din primul tur reprezinta o sansa unica pentru evitarea destabilizarii Republicii Moldova si mentinerea acesteia pe o traiectorie europeana si de unitate in fata unui plan anuntat deja de FEDERALIZARE a Republicii Moldova si de ostilizare fata de Romania.

CNMR solicită guvernului României aprobarea de urgență a unei Hotarari de Guvern (HG) care sa le ofere sansa studentilor moldoveni de la Bucuresti si celorlalti cetateni moldoveni de pe teritoriul Romaniei sa se poata deplasa gratuit pentru votul decisiv de peste 2 saptamani, tinand cont de numarul mic de sectii de votare(11) deschise.

CNMR este ampla formatiune a societatii romanesti care reprezinta societatea civila, mediul academic si educaţional, mediul de afaceri, sindicate si patronate, diaspora, asociatii de tineri si studenti, sustinuta fiind la nivel central de peste 50 de organizatii semnificative.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel