România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ema Apostu | Publicat pe: 21 iul, 09:02
Alegeri locale. PSD, Pro România și ALDE își unesc forțele. Anunț oficial
Alegeri FOTO AGERPRES
Inițial, Pro România încheiase o alianță electorală cu ALDE la nivel de Caraș-Severin. Acum, se pare că s-a ajuns la o înțelegere și cu PSD.

Silviu Hurduzeu, Ion Mocioalcă și Ionela Kovacs vor intra împreună în cursa pentru alegerile locale, alianța având candidați comuni în mai toate localitățile din Caraș-Severin.

"Am bătut palma pentru a constitui această alianță Pro Caraș-Severin, cu candidat comun la Consiliul Județean și cu liste comune, lucru valabil și în peste 50 de localități ale județului. Sigur, vor fi și excepții. De astăzi, cărășenii au o alternativă pe care o pot vota la alegerile din 27 septembrie. M-am hotărât să facem această alianță pentru că județul Caraș-Severin a fost mult timp lăsat în suferință și nu se întrevede nicio perspectivă de la cei aflați la putere”, a spus Ion Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

"Este o alianță în beneficiul cetățenilor"

"După acordul de principiu pentru o alianță cu Pro România al Biroului organizației județene, mă bucur că secretarul general Pro România anunță o alianță la care participă și ALDE, dar eu sunt convins că vor adera și alte partide. Este o alianță în beneficiul cetățenilor județului Caraș-Severin”, a declarat Silviu Hurduzeu.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro