ALEGERI LOCALE 2016. ALDE și-a desemnat candidatul la Primăria Arad
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Conducerea centrală a ALDE l-a desemnat drept candidat la Primăria municipiului Arad, la alegerile locale din luna iunie, pe Ionel Ciupe, preşedintele organizaţiei judeţene a partidului.

'L-am validat pe domnul Ionel Ciupe pentru funcţia de primar al municipiului Arad. Ne-am bazat pe rezultatele foarte bune pe care le-am înregistrat în urma sondajelor, ALDE fiind plasat pe locul doi în municipiul Arad, cu 31% din preferinţele electoratului, după PNL, situat pe primul loc în sondaje, pe locul al treilea situându-se PSD. Cred că şi la Arad vom avea o şansă foarte bună să înlăturăm ce a fost rău', a declarat presei Daniel Constantin, co-preşedinte ALDE.

La rândul său, Ionel Ciupe, în prezent consilier local municipal, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că este încrezător în şansele sale de a deveni primar al Aradului.

'Cred că voi veni în faţa alegătorilor cu proiecte interesante, cu care sper că îi voi convinge să mă voteze. Cred sincer în şansele mele de a a ajunge în fruntea Primăriei Aradului şi voi putea face pentru oraş şi arădeni mai mult decât au făcut primarii de până acum', a precizat Ionel Ciupe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel