România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 02 iul, 15:56
ALEGERI în trei zile, schimbare majoră! Alex Coita: Ce lider va avea tupeul să se uite după la certificatele de deces?
Foto Facebook / Alexandru Ion Coita
Partidul Republican (PR) va depune, marți, un amendament în Parlament prin care va cere organizarea alegerilor pe durata a trei zile, după modelul din Diaspora.  

Partidul Republican cere tuturor partidelor politice să voteze această propunere, avertizând că „cine se va opune se va face responsabil de oamenii care vor muri în urma valului de noi infectări de după alegeri”.

Alexandru Coita, președintele PR, a declarat: „Vor MURI oameni după alegerile din septembrie dacă pe partidele mari le vor interesa doar scorul lor electoral! Organizarea într-o singură zi va însemna cozi interminabile, umilințe, îmbulzeală, un val de noi infectări. Exact ce am văzut pe aeroportul din Cluj, doar că la scară națională! Oamenii vor plăti cu viața dacă politicienii nu renunță la calculele lor meschine!”

Cerem aplicarea unui model care a funcționat în Diaspora: trei zile de vot! Asta înseamnă drepturi egale pentru toți românii, garanția că românii vor putea vota în condiții de siguranță și că nimănui nu-i va fi îngrădit dreptul democratic de a-și alege reprezentanții.

Nu trebuie să reinventăm nimic. Suntem într-o situație de criză, suntem obligați să găsim soluții! Avem o formulă care a funcționat perfect pentru Diaspora! Românii din țară au dreptul la același tratament, mai ales că acum sunt vieți în joc!

Domnilor politicieni, vă întreb; vreți cozi și morți după locale? Atunci ÎNGROPAȚI subiectul. Vreți ca oamenii să voteze în siguranță? Atunci aplicați votul în trei zile. Fără discuțiii!

Ce lider politic va avea tupeul să se uite după 27 septembrie la certificatele de deces? Și să le spună apoi familiilor că a fost un „accident”, că era de „neevitat.”

Nu, domnilor politicieni! Românii trebuie lăsați să voteze fără să le fie pusă viața în pericol! Cine se opune acestei propuneri va trebui să-și asume morții după alegeri”, a avertizat Alex Coita.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro