Alegeri în două tururi. Victor Ponta: "S-ar putea să pice. Azi i-a murit curajul"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta
Victor Ponta a vorbit despre alegerile primarilor în două tururi, dar și despre strategia partidului pe care îl conduce.

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat, joi, la Craiova că angajarea răspunderii de către Guvern pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin s-ar putea să pice la Curtea Constituţională, având în vedere că mai sunt mai puţin de şase luni până la alegerile locale.

Ludovic Orban "împins din spate probabil de preşedintele Iohannis"

"E foarte important când îi vine curajul lui Orban. Că el în fiecare zi zice că schimbă sistemul ziua şi seara îi moare curajul. Ieri aflasem că dă ordonanţă azi. Azi i-a murit curajul. Azi aflăm că-şi angajează răspunderea, mâine s-ar putea sa nu şi-o mai angajeze. Vreau să vă spun un lucru, apropo de chestia cu primarii în două tururi şi consilii judeţene: dacă vrea să le facă Ludovic Orban, le putea face din prima zi. Acum, oricum, dacă le face, până la urmă împins din spate probabil de domnul Iohannis, de ceilalţi, are o problemă, pentru că s-ar putea să pice la Curtea Constituţională. Dar dacă vrea să le facă, le făcea în noiembrie, că erau mai mult de şase luni înainte de alegeri", a spus Ponta, citează Agerpres.

PRO România, strategia pentru alegerile locale

"În funcţie de sistemul pe care nu îl ştiu ne facem strategia, însă pentru oraşele mari strategia PRO România e foarte clară: vreau să venim cu candidaţi care să însemne un viitor pentru acel oraş, nu trecutul. Cine mai vrea trecutul?", a adăugat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel