Alegem Vama anul acesta?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
vama veche
vama veche

"Nu știu cum să vă spun, dar mi-e rău dor de mare". Întrebarea este, care mare?

Autor: Cătălina Tomescu

Probabil majoritatea care citesc versurile lui Tudor Chirilă se regăsesc instant. Marea este un loc calm, unde ziua relaxarea se găsește pe plajă și energia este prezentă noaptea în preajma concertelor și a tinerilor ce se distrează și uită de grijile zilnice. A venit vara, deci, cu ea apare prilejul perfect de plecat pe tărmul românesc.. sau nu. Ce stațiuni aleg oamenii pentru o vacanță reușită?

Evident, si în România locurile de vizitat marea sunt pe categorii. Familiile cu copii sau bătrânii sunt zăriți cel mai adesea prin binecunoscutul Eforie Sud sau Nord, Neptun, Saturn sau Jupiter. Mamaia se încadrează și ea pe listă, desigur. Ultima categorie, și anume tinerii, au de ales între două stațiuni: Costinești și Vama Veche. Lux sau aventură?

Cea mai populată și vizitată este aparent Vama. Acolo poți avea parte de libertatea mult dorită. De la camping cu cortul (prețurile variind între 10-15 lei de persoana) până la căsuțe de vacanță sau moteluri/hoteluri(prețurile variind între 50-150/camera pe noapte). Cazarea o găsești oriunde, în sat sau pe plajă direct, în funcție de preferințe si bani.

Așadar, ce e de ales? Decizia rămane la latitudinea fiecăruia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel