ALDE s-a întărit. Este de 19 ani primar
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Călin Popescu-Tăriceanu FOTO AGERPRES
Călin Popescu-Tăriceanu FOTO AGERPRES
Un primar a trecut la ALDE. 

Călin Popescu Tăriceanu, aflat la turneul electoral prin țară, a anunțat că ALDE s-a întărit cu primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea. 

"E vorba de ambițiile mele vis-a-vis de modul în care se face politică și faptul că nu pot să stau deoparte. Când văd că s-a coborât atât de mult nivelul când e vorba despre probleme serioase și se preferă ura... Eu rămân adeptul valorilor de dreapta și spre satisfacția colegilor în ceea ce privește construcția dreptei în Târgu Mureș, mă determină să nu îi las singuri pe colegii mei. Să arătăm cetățenilor că există oameni și partide care doresc ca lucrurile să meargă normal în țara asta. Dacă vă gândiți la reforma uriașă care trebuie făcută în administrație e o provocare mare", a declarat Dorin Florea.

Primarul din Târgu Mureș a devenit așadar membru ALDE, urmând să preia și conducerea filialei de Mureș.

”Am pretenția să spun...”

”În România partidele se definesc prin denumire și cred că nu e suficient, denumirea nu e relevantă în politica unui partid, politica este profilul partidului și valorile pe care le promovează. ALDE e un partid liberal și am pretenția să spun că suntem singurul. Ceilalți care poartă denumiri de liberali, atâta vreme cât slujesc sistemul caracterizat prin abuzuri grave, prin încalcare drepturilor nu au cum să se revendice ca partid de factură liberală”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Târgu Mureș.

Dorin Florea, primar al municipiului Târgu Mureș din anul 2000 și până în prezent, a fost înscris în PNTCD și mai apoi a deținut funcția de lider al PD Mureș (din anul 2006). În 2016 a câştigat al cincilea mandat de edil în Târgu Mureș, după ce a candidat din nou independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel