Data publicării:

Alberto Contador va participa la o cursă în Columbia

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Ciclistul spaniol Alberto Contador, retras din activitate în 2017, după ce a câştigat toate cele trei mari tururi, a anunţat că va participa în această toamnă la "El Giro de Rigo", o cursă care va avea loc în Columbia, organizată de rutierul columbian Rigoberto Uran, informează EFE.

Cursa, programată la începutul lunii noiembrie, va fi deschisă şi cicliştilor amatori, urmând să traverseze o regiune columbiană renumită pentru producţia sa de cafea. Ea va cuprinde două etape: una de 95 km şi alta de 145 km.

Contador (38 ani), care şi-a confirmat participarea printr-un mesaj video postat pe site-ul organizatorilor cursei din Columbia, a câştigat de două ori Turul Franţei pe parcursul carierei sale (2007 şi 2009), impunându-se de asemenea de trei ori în Turul Spaniei (2008, 2012, 2014), precum şi în două ediţii din Turul Italiei (2008, 2015).

Prima ediţie a cursei "El Giro de Rigo", care s-a desfăşurat anul trecut, s-a bucurat de prezenta ciclistului britanic Chris Froome, cvadruplu câştigător al Turului Franţei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel