Alain Delon își plănuiește sinuciderea: "Nu o să decidă Dumnezeu ziua morții mele"
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp
Alain Delon, French actor. About 1980
Alain Delon, French actor. About 1980

În anii'70-'80, Alain Delon a fost unul din cei mai doriți și iubiți actori. De la apariția unei mărci de parfum cu numele său, au existat mai multe produse vândute sub numele Alain Delon: ceasuri, articole de îmbrăcăminte, ochelari de soare și țigarete. Acum, la aproape 80 de ani, actorul se gândește la moarte, pe care o plănuiește în detaliu.

[caption id="attachment_317109" align="alignleft" width="308"] Alain Delon în 1978[/caption]

În ultimele sale declarații, Alain Delon a afirmat că se simte tot mai singur. Actorul a adăugat că este obosit, că prietenii i-au murit, că familia îi este împrăștiată prin lume. Motivul stării sale proaste se datorează și despărţirii de partenera sa, Rosalie, cea care i-a dăruit doi copii. Cei doi și-au spus adio, în 2002, după o relație de 15 ani.

"Se ştie că mi-a fost foarte greu în ultimii ani. (...) Aşa că, ceea ce este sigur, este că nu îl voi lăsa pe Dumnezeu să-mi aleagă ziua morţii. Mă gândesc adesea la sinucidere. Mă gândesc la acel moment. Să nu o fac mi se pare greu. Voi reflecta mult înainte de a trece la actul în sine. Să o fac este doar un joc de copii", a declarat actorul de 77 de ani.

Alain Delon s-a gândit și la locul în care ar urma să fie înmormântat.

"Am construit în grădina mea o capelă, iar cei care vor veni să se reculeagă la căpătâiul meu vor putea intra în capelă", a adăugat francezul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel